Webshop » BROTHER ScanNcut » BROTHER ScanNCut toestellen » ScanNCut SDX900

ScanNCut SDX900

ScanNCut SDX900

ScanNCut SDX900


Facebook
Twitter

Scannen. Converteren. Snijden. Maken! Welkom in de creatieve wereld van ScanNCut, de enige thuis- en hobbysnijmachine met een ingebouwde scanner. De ScanNCut is een volledig zelfstandige elektronische snijmachine. Rechtstreeks creëren en bewerken op het LCD-kleurentouchscreen - De mogelijkheden zijn eindeloos.

Creativiteit binnen handbereik - De ScanNCut SDX900 is de ultieme elektronische snijmachine. 

Win meer tijd voor creativiteit door minder handmatig knip en snijwerk. Met de ScanNCut SDX900 kunt u elke afbeelding of elke tekening inscannen met de ingebouwde 600dpi-scanner. Vervolgens kunt u de contouren van de vormen traceren en zeer nauwkeurig uitsnijden. En dit alles in enkele eenvoudige stappen. U kunt zelfs het ontwerp op het scherm vergroten, verkleinen, spiegelen, samenvoegen, dupliceren ... De mogelijkheden zijn eindeloos. 

Snijd materialen tot 3 mm dik met het volledig automatische mes, zonder na te denken over snijdiepte en snijdruk instellngen. Het automatische mes detecteert automatisch de dikte van uw materiaal en past de druk automatisch aan, met de meest perfecte snijresultaten. 

De SDX900 wordt geleverd met 682 ingebouwde ontwerpen en 7 lettertypen. 

Creëer uw eigen unieke ontwerpen op het scherm of met onze gratis software CanvasWorkspace. 

Breid uw mogelijkheden verder uit door superieure functies en extra accessoires toe te voegen, zoals de Rollfeeder, Rhinestone Kit, Paper Piercing Kit, Embossing Kit en meer. Aanvullende snijpatronencollecties, zoals de ontwerpen van Tattered Lace en Disney, zijn optioneel verkrijgbaar. 

€ 519,00

Voorafbestellen (Pre-order)