Webshop » Strijksystemen » Singer Steamworks pro

Singer Steamworks pro

Singer Steamworks pro Singer Steamworks pro

Singer Steamworks pro Singer Steamworks pro


Facebook
Twitter

Met de Singer Steamworks Pro kun je snel en eenvoudig hangende kleding stomen. Na het stomen kan de kleding door middel van het stoommondstuk gedroogd worden. Daarnaast is het ook mogelijk om nare geurtjes te verwijderen. Zo hoef je dus nooit meer naar de stomerij. Stoom niet alleen kleding maar ook gordijnen, dekens, knuffels en ander textiel met deze Steamworks Pro SWP02E kledingstomer van Singer.

Hang je kleding aan de kapstok, zet het vast met de clips en stoom de kreuken eenvoudig weg! Met een vol reservoir van 2,5 liter stoom je non-stop tot wel 90 minuten. Lang moet je niet wachten alvorens je kan beginnen stomen want deze kledingstomer van Singer is na 45 seconden al opgewarmd! Heb je gedaan met stomen, dan kan je de kapstok compact toeklappen om ruimte te besparen. Niet geschikt voor delicate stoffen zoals zijde.

Productvoordelen van de Singer Steamworks Pro:
Het waterreservoir van deze kledingstomer is 2,5L. Dit is ruim, zodat je relatief lang met een watertank doet en meerdere kledingstukken kunt stomen. 
De opwarmtijd van deze stomer is minder dan 1 minuut. Zo kan jij snel aan de slag met jouw apparaat.
Deze kledingstomer schakelt zichzelf automatisch uit.
De stoomproductie per minuut is 35 g/min. Dit houdt in dat deze kledingstomer zich tot de meest krachtige in zijn soort mag rekenen!

€ 169,90

Beschikbaar