Webshop » Naaimachines » PFAFF Naaimachines » Pfaff Select 3.2

Pfaff Select 3.2

Pfaff Select 3.2Facebook
Twitter

PFAFF Select 3.2 IDT
Extra naaicomfort - Eenvoudige bediening
Een keuze voor de PFAFF Select 3.2 is kiezen voor net dat extra beetje comfort waar momenteel wereldwijd al miljoenen mensen van profiteren: IDT (Ingebouwd Dubbel Transport)
 
Absoluut gelijktijdig stoftransport van onder en boven! IDT garandeert u een perfect stoftransport en perfecte naden met alle soorten stoffen. 
 
Met de Direct Keuze Toetsen van Pfaff is het zo makkelijk om de gewenste steek te selecteren. Druk op een toets en begin met naaien! Het kiezen van de juiste steek kan niet eenvoudiger! Met 27 hoogwaardige steken en vele naaivoeten om u aan de slag te helpen. 
 
Naaien uit de vrije hand
Voor al uw meanderwerk, borduurwerk uit de vrije hand en verstelwerk. Zet de persvoetlifter in de vrije-hand- positie en naai met een steek van uw keuze. 
 
Elektronische doorstikkracht
Geeft controle op iedere steek en volledige doorstikkracht bij alle snelheden. Naait meerdere lagen quiltstof, tussenvulling en jeans. 
 
Veel ruimte onder de naaivoet
Voor dikke stoffen of meerdere stoflagen. Extra ruimte voor het doorstikken van de dikste quilts en geen problemen met naden in dikke stoffen. 
 
Langzaam naaien
Verlaag de naaisnelheid voor meer controle bij het naaien. Gebruik de volle snelheid of halveer iedere gewenste snelheid met de snelheidstoets op het voetpedaal.

€ 879,00

Beschikbaar