Webshop » Naai & Borduurmachines » PFAFF Naai & borduurmachines » Pfaff Creative 4.5

Pfaff Creative 4.5

Pfaff Creative 4.5Facebook
Twitter

In het kort
De Pfaff Creative 4.5 is een naai-/borduurmachine met meer dan 480 ingebouwde naaisteken, waaronder stretch, overlock, quilt, kruis, ajour en 9 mm decoratieve steken. Met 16 volautomatische één fase knoopsgaten en 5 alfabetten. Daarnaast Heeft deze machine 270 ingebouwde borduurmotieven in verschillende afmetingen en 3 borduurlettertypes, die je met de borduurunit kunt maken.
 
Met dubbel transport. Wat is dat?
Het IDT systeem ( Ingebouwd Dubbelstof Transport) zorgt voor een gelijkmatig stoftransport van onder en van boven. Dunne en zijdeachtige stoffen rimpelen daardoor niet en strepen en ruiten sluiten op elkaar aan. Ook verwerk je met het IDT systeem de zwaardere stoffen zoals leer, jeans, etc. zonder problemen.
 
Zo veel naaifuncties
De steeklengte en -breedte kun je instellen tot een lengte van 6 mm en een breedte van 9 mm. Door het zijwaarts transport kun je maxisteken maken, tot 48 mm breed. Met volledig automatische bovenspanning voor regelmatige steken. De automatische knipfunctie maakt je schaar bijna overbodig.
 
De Pfaff Creative 4.5 heeft een volledig automatische persvoet, waardoor je bijvoorbeeld eenvoudig kunt quilten. Je hebt altijd de juiste druk op de stof en bij het keren kun je de naald in de stof laten staan, terwijl de persvoet zich automatisch oplicht. Zo kun je de stof gemakkelijk draaien, terwijl alles op zijn plaats blijft. Met de start/stoptoets kun je naaien zonder voetpedaal. Met de bijgeleverde kniehevel kun je de naaivoet omhoog zetten zonder je handen van je werk te halen. Naaien met een tweelingnaald is mogelijk.
  
Gemakkelijk borduren en een groot borduurgebied
Het grote touchscreen kleurenscherm toont de steek op ware grootte bij de door jou gekozen instelling, inclusief alle informatie. Je kunt eenvoudig meerdere borduurmotieven direct op het scherm in de echte kleuren combineren. Je plaatst ieder borduurmotief precies op de plaats waar je hem wil hebben. Met spiegel- en roteerfunctie. Als je het borduurmotief vergroot of verkleint, berekent de machine automatisch het aantal steken. Je kunt kleuren bewerken, monochroom borduren en de borduurvolgorde veranderen. De machine heeft een groot borduurgebied van 260 x 200 mm.
 
Importeer (je eigen) borduurmotieven
Via de usb-poort kun je je eigen borduurmotieven importeren. Met de gratis Pfaff download heb je een handig programma op je pc voor het bekijken en organiseren van al je borduurmotieven. Voor wie nog meer wil heeft Pfaff ook optionele borduursoftware om helemaal zelf je eigen borduurmotieven te ontwerpen.
 
Handige extra’s
De grote naairuimte van 250 mm is ideaal voor quilt of andere grote projecten. De drievoudige led-verlichting zorgt voor een schaduwvrij zicht op je werk. De Pfaff Creative 4.5 heeft 2 usb-poorten, zodat je de machine in de toekomst kunt updaten. Mochten er nieuwe technieken uitkomen, dan kun je deze eenvoudig toevoegen.

€ 5 599,00

Voorafbestellen (Pre-order)